Wil je een afspraak maken ?

Sharda Praktijkassistente

Mijn naam is Sharda en ik ben de praktijkassistente van Relatietherapiecentrum. Als je een afspraak wilt maken neem dan contact met mij op. Zo help ik je graag verder met de juiste behandeling en therapeut.  Je kunt ook online een afspraak maken bij de therapeuten die vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Lees meer over onze therapeuten hieronder en maak met de button een persoonlijke afspraak. Zodra de afspraak is gemaakt krijg je een bevestiging op je mail.

Wil je liever een afspraak maken via een contactformulier? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Je kunt mij bereiken op 06–42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@relatietherapiecentrum.nl

NIJMEGEN
  • Newtonstraat 70
    6533JX Nijmegen

ARNHEM
  • Oude Velperweg 36A
    6824 HE Arnhem

ELST
  • Oude Velperweg 36A
    6662NK Elst

Contact | Afspraak maken

Vul het contact- / afspraakformulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Tom
TomPsychodynamisch therapeut
Samen kijken we wat er onder jullie problemen zit. Vaak is dat op het gevoelsvlak. Je niet gezien, gewaardeerd of gesteund voelen. Angst en onzekerheid kunnen je relatie onnodig kapot maken. Als je je weer verbonden voelt is er veel mogelijk. Ik laat jullie dit ervaren.
MAAK AFSPRAAK BIJ TOM
Giel
GielPsycholoog NIP
Bij relatietherapie ga ik op zoek naar het gevoel achter wat er gebeurd is of wat er gezegd wordt. Voel je je veilig bij de ander, verbonden, gewaardeerd? Elkaar weer echt zien en horen is vaak een voorwaarde om goed verder te kunnen. En hoe kun je voorkomen dat je weer in dezelfde situatie terechtkomt?
MAAK AFSPRAAK BIJ GIEL