relatietherapie elst

Relatietherapie in Elst

Relatietherapiecentrum heeft een vestiging in Elst. Op deze locatie biedt relatietherapiecentrum, relatietherapie aan in de avonduren en zonder wachtlijst.

psyexpertselst

Relatietherapiecentrum

Locatie: Elst

Nieuwe aamsestraat 69b

6662NK Elst

Contact

06 – 42305656
info@relatietherapiecentrum.nl

Meer over relatietherapie in Elst

Het gaat niet goed met je relatie. Je bent niet meer écht gelukkig en je raakt elkaar steeds meer kwijt. Misschien zijn er dingen gebeurd waar je je niet zomaar overheen kunt zetten. Hoe dan ook, het is tijd om in te grijpen. Goed dus dat je op deze site terecht bent gekomen.

Ben ik veilig? Ben ik belangrijk voor mijn partner? Word ik gewaardeerd?

Dit zou zo moeten zijn. Een relatie is eigenlijk een nieuwe hechting. Een serieuze relatie is niet alleen belangrijk voor nu maar misschien wel voor de rest van je leven. Door je aan die ene persoon te verbinden, die je (deels) kan maken of breken, word je ook kwetsbaar. En dan is het van belang dat je weet dat je partner je niet zomaar voor een ander inruilt, dat je partner er voor je is als dat écht nodig is en dat die je sterker maakt.

Door onzekerheid, bindingsangst, slechte communicatie, persoonlijkheidsproblematiek of andere dingen kan het tegenovergestelde gebeuren. In plaats van een sterk team te zijn kom je recht tegenover elkaar te staan en maak je elkaar alleen maar zwakker.

Voorkom dat het ineens te laat is

Afdrijven gebeurt vaak heel geleidelijk. Weer een ruzie, weer een keer niet gezien of gehoord worden, weer een teleurstelling en opeens blijkt de rek eruit te zijn. Een van jullie wil niet meer en is niet zomaar weer terug op het nest. Structurele veranderingen zijn hiervoor nodig. En dan maar hopen dat het niet al te laat is….. Wil je dit risico niet lopen, grijp dan op tijd in. Ga elkaar weer zien, steunen en waarderen. En maak het weer
romantisch of intiem. En als dit allemaal niet goed lukt, zoek dan hulp!