Relatietherapie Arnhem

Relatietherapie in Arnhem

Relatietherapiecentrum heeft een vestiging in Arnhem. Op deze locatie biedt relatietherapiecentrum, relatietherapie aan in de avonduren en zonder wachtlijst.

psyexpertsarnhem

Relatietherapiecentrum

Locatie: Arnhem

Oude Velperweg 36A

6824 HE Arnhem

Contact

06 – 42305656
info@relatietherapiecentrum.nl

Meer over relatietherapie in Arnhem

Toegeven dat je hulp nodig hebt vereist wat moed maar kan je veel opleveren. Door deze site te bezoeken ben je al halverwege. Lees hier wat we voor je kunnen betekenen.

Problemen

Er ontbreekt iets in je relatie. Het vertrouwen is weg of het is om een andere reden niet meer leuk. Je voelt je niet op waarde geschat en de verbondenheid is ver te zoeken. Je raakt steeds in dezelfde patronen verzeild en er komt steeds meer moedeloosheid, frustratie of boosheid naar boven. De communicatie loopt slecht en je vraagt je af of het allemaal nog wel goed kan komen.

Het goedhouden van je relatie is niet makkelijk

Er zijn heel veel dingen die fout kunnen gaan in een relatie. Je kunt als persoon erg verschillen maar ook in je verwachtingen van een relatie. Hoe kun je het voor elkaar krijgen dat je de lasten eerlijk verdeelt en je evenveel uit de relatie haalt? En hoe zorg je ervoor dat je er genoeg voor elkaar bent als er veel druk is door werk of kinderen. Als het allemaal niet fair voelt is het moeilijk om dat te accepteren want een relatie is erg belangrijk voor de invulling van je leven. En als er dan ook nog iemand is met wie het wèl leuk is, met wie je goed kunt praten en waarbij er ook nog eens aantrekkingskracht gevoeld wordt, is het heel verleidelijk om je relatie overboord te gooien.

Dan maar uit elkaar?

Als het zo doorgaat wordt de kans dat je relatie standhoudt steeds kleiner. De negatieve gevoelens stapelen zich op en de allergieën worden steeds groter. Als je zeker weet dat de liefde over is en er geen mogelijkheden meer zijn om die terug te krijgen kan uit elkaar gaan een goede keuze zijn. Maar misschien heb je niet alles geprobeerd en mis je een kans als je het opgeeft. Ook al zie je zelf geen weg meer om eruit te komen, dat betekent niet dat die er niet is. Een relatietherapeut kan jullie helpen met het herstellen van het vertrouwen in elkaar en in de relatie.

Hulp bij Relatietherapiecentrum

We luisteren naar hoe jullie, alles wat er gebeurd is, beleefd hebben. Hoe zijn dingen volgens jullie gegaan en wat deed dat met je gevoel? Als alles op tafel ligt en je gevoel gehoord is gaan we kijken wat jullie nodig hebben om weer naar elkaar toe te kunnen bewegen. We kijken naar hoe jullie communicatie verloopt, of er verkeerde patronen zijn, of er ruimte voor jullie gevoelens is en of er dingen verwerkt moeten worden. We zetten een pad uit en gaan samen aan de slag. Als er genoeg vooruitgang geboekt is, is er weer ruimte om te gaan dromen. Wat kan jullie relatie weer bijzonder maken? Hoe kunnen jullie weer ècht van elkaar gaan genieten?