relatietherapie Nijmegen

Relatietherapie in Nijmegen

Relatietherapiecentrum heeft een vestiging in Nijmegen. Op deze locatie biedt relatietherapiecentrum, relatietherapie aan in de avonduren en zonder wachtlijst.

Relatietherapiecentrum

Locatie: Nijmegen

Newtonstraat 70

6533JX Nijmegen

Contact

06 – 42305656
info@relatietherapiecentrum.nl

Meer over relatietherapie in Elst

Je hebt problemen in je relatie en wil kijken of er iets aan te doen is? Goed dan dat je deze stap gezet hebt want er is zeker iets aan te doen. Als jij je aanmeldt zorgen wij ervoor dat je geholpen wordt.

Wat ontbreekt er in je relatie?

Leven jullie langs elkaar heen? Is je relatie saai? Mis je warmte, steun of aandacht? Heb je het gevoel dat je er alleen voorstaat? Zijn er dingen gebeurd waar je moeilijk overheen kunt zetten? Zijn er veel teveel ruzies? Is er een ander in het spel? Verschilt jullie behoefte aan seks.

Een relatie zonder problemen is moeilijk voor elkaar te krijgen

Waarschijnlijk zit je op verschillende vlakken anders in elkaar dan je partner. Je hebt een andere achtergrond, een andere geschiedenis, een andere manier van communiceren, een ander karakter. En misschien heb je wel andere ideeën over hoe een relatie moet zijn.

In bijna iedere relatie zijn er dan ook regelmatig momenten van ontevredenheid, frustratie of boosheid. Maar als dat te vaak het geval is of als er dingen zijn gebeurd die te groot zijn om overheen te stappen kan je relatie helemaal vastlopen.

Het opgeven en je relatie verbreken?

Dat kan misschien als de oplossing voelen maar als het paniekvoetbal is zul je toch weer gaan twijfelen. En als je het te snel opgeeft zul je er ook niet veel van kunnen leren. Dit maakt de kans groot dat je later weer in dezelfde valkuilen terecht zult komen. Gun jezelf de kans om hiervan te leren. En hopelijk met als resultaat dat je relatie weer de goede kant op gaat en dat je achteraf blij zult zijn dat je het een kans hebt gegeven.

Voorkomen dat het misloopt

Kijk eens of je de verkeerde patronen kunt doorbreken waarin jullie terecht zijn gekomen. Ga weer luisteren in plaats van roepen. Ook al ben je nog zo boos, je partner heeft misschien een andere beleving van hetzelfde. Maar als dat allemaal niet lukt of als er iets gebeurd is waar je je niet zomaar overheen kunt zetten is het misschien goed om snel professionele hulp te zoeken.

Hulp bij Relatietherapiecentrum

Wij gaan samen kijken hoe we jullie relatie weer vlot kunnen trekken. Zelfs als je het al ècht niet meer ziet zitten en op het punt bent aanbeland om je relatie te beëindigen is het goed om te kijken wat er nu precies fout is gegaan. Misschien dat je toch weer mogelijkheden gaat zien om verder te kunnen. En ook als dat niet het geval is, dan is het goed om te weten dat er ècht niet meer inzat. Maar eerst kijken naar de mogelijkheden om je relatie te redden. En misschien wel beter te maken dan ooit! We helpen jullie om weer naar elkaar te gaan luisteren en aandacht voor elkaar te hebben. En om elkaar emotioneel weer te begrijpen en te steunen. Wij kunnen jullie helpen bij het doorbreken van verkeerde patronen, het omgaan met moeilijke emoties en met jullie communicatie. Maar eerst willen we jullie verhaal horen.